Kwaliteit charter

 

Meer dan 20 jaar vakmanschap – plaatsing en renovatie – België

 

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Parket Selvon is een bedrijf dat een persoonlijke aanpak biedt. Onder leiding van Jean-Marc Selvon, de oprichter en meester ambachtsman.

Al meer dan 20 jaar, renoveert en plaats het bedrijf Parket Selvon parketvloeren in België. Het ambachtelijke bedrijf is een vaste waarde geworden voor wat parketrenovatie betreft en dat dankzij mond aan mond reclame en de aanbevelingen van onze klanten.

Erkende en bewezen deskundigheid

Jean-Marc Selvon is lid van de Unie van Erfgoedambachtslieden en kreeg een kwaliteitslabel voor traditionele vakbekwaamheid en professionalisme.

Door een beroep te doen om Parket Selvon, kunt u er zeker van zijn dat uw parketvloer volgens de regels van de kunst gerenoveerd zal worden.

 

Ambachtelijke kwaliteit is onze topprioriteit

Het bedrijf Parket Selvon profileert zich niet als een verkoper van hout of parketvloeren, Jean-Marc Selvon is vooral een ambachtelijke meester in het leggen van parket. Hij geeft het nodige advies en begeleidt u bij de keuze van uw houten vloerbekleding, dit met respect voor de esthetische en technische mogelijkheden van de ruimte waar u een nieuwe parketvloer wenst teleggen.

We vertegenwoordigen geen merk. Zo wordt ons advies niet beïnvloed door de commerciële verkoop van hout. Ons beroep is de renovatie en het leggen van parket.

Om u de beste oplossingen en keuze in parketvloeren voor te stellen meet het bedrijf Parket Selvon de luchtvochtigheid in uw pand om de geschikte bevestigingsmaterialen te gebruiken.

Onze prijsopgaven worden vergezeld van een gedetailleerd overzicht van de uitvoering voor het leggen of renoveren van uw parket. We vermelden ook de verschillende gebruikte oliën, houtsoorten, lijmoplossingen, afwerkingen en plaatsingstechnieken die we voorstellen voor de aanleg van uw vloer. Alles wat u nodig heeft voor een naadloze uitvoering en gegarandeerde klanttevredenheid.

Wij maken uitsluitend gebruik van professionele producten, vervaardigd en ontworpen door fabrikanten van parketvloeren.