DIENSTEN

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Voor parketvloeren die generaties lang meegaan

EEN NIEUWE PARKETVLOER LEGGEN

Parquet Selvon

Het leggen van een nieuwe parketvloer in uw woning vraagt om de nodige vakkennis en is niet enkel beperkt tot esthetische criteria.

 

Inderdaad, het is de kwaliteit van de vloer die de plaatsingsmethode bepaalt, waaronder de voorbereiding van de (onder)vloer, de bevestigingsmaterialen, de afwerking, enz.

 

Met andere woorden, het uitkiezen van een parketvloer heeft niet enkel gevolgen in termen van kosten (plaatsing, vloerbewerking, enz.), maar ook in termen van duurzaamheid.

 

Opdat een parket generaties lang kan meegaan, mag uw keuze niet beïnvloed worden door een monster of staal in een etalage van een houtbewerkingsbedrijf of doe het zelf winkel.

RENOVATIE PARKETVLOEREN

Pose et rénovation de parquets

De renovatie van een parketvloer, of in massief hout of in laminaat, bestaat niet enkel uit slijpen, schuren en opboenen.

 

Eerst en vooral moet het schuren professioneel worden uitgevoerd voor een perfect resultaat, dit vereist kennis door jarenlange ervaring, maar ook de juiste gereedschappen.

 

Om die redenen maken we nooit gebruik van gehuurde schuurmachines. We beschikken over onze eigen schuurmachines die regelmatig worden onderhouden om kwaliteitsvolle resultaten te verkrijgen.

 

Hoewel men denkt geld te kunnen besparen door het huren van professioneel gereedschap, is dat niet altijd een goed idee, we krijgen immers vaak de vraag van klanten om hun schuurfouten te komen rechtzetten.

 

Het lakken is ook een kunst op zich en vereist de nodige kennis en ervaring om een ​​resultaat zonder luchtbellen, lelijke groeven en andere gebreken te bekomen die mits niet goed uitgevoerd aanzienlijke kosten met zich mee kunnen brengen.

 

Renovatie of een nieuwe plaatsing, er zijn verschillende punten om in overweging te nemen bij de keuze van een parketvloer.

Wij begeleiden u bij uw keuzes zodat uw parket duurzaam en stevig is.

Reeds bij het plannen van de werken kunt u ons mailen om ons advies in te winnen, goed uitgedachte en geplande werkzaamheden zorgen immers voor een succesvolle afwerking.

99% MINDER STOF BIJ HET SCHUREN

ParquetHet DUST CONTROL-opvangsysteem zorgt voor een stofvrije ervaring. Het systeem bestaat uit een krachtige industriële stofzuiger die op al onze schuur- en zaagmachines wordt aangesloten.

DUST CONTROL vangt het stof, verkregen door het schuren, op en filtert het stof vervolgens met behulp van een HEPA-filter.

  • Stap 1: de grotere en zwaardere deeltjes worden opgevangen;
  • Stap 2: de machine zuigt vervolgens het resterende fijne stof op.

Het stof kan dan weggegooid en veilig verwijderd worden zonder de werkplek te verontreinigen.

Het Dust Control-systeem zuigt 99% stof op.